DYNAFIT - a hópárduc Olaszországból

A hópárduc 2005 óta a DYNAFIT védjegye, és stilizált formában díszíti logónkat. Ez a rendkívüli állat szimbolizálja mindazokat az értékeket és tulajdonságokat, amelyeket a DYNAFIT sportolók sportolóknak szóló márkájaként képvisel, és azt, hogy milyenek akarunk lenni a hegyen.

Ázsia magas hegyei a hópárduc természetes élőhelyei - sok hegymászó vágyainak helyszíne és a hegyek megtestesítője a legtisztább és legextrémebb formában. A hópárduc úgy alkalmazkodott az élethez ebben a kopár régióban, mint semmilyen más állat. 

A hópárducok kivételesen gyorsak és rendkívüli kitartással rendelkeznek. Könnyedén, szinte hangtalanul és kecsesen mozognak, abszolút hatékonysággal. Nagy mancsaik biztosítják, hogy a hópárduc nem botlik meg vagy csúszik meg méteres hóban, meredek hegyoldalakon vagy kitett csúcsokon. Ezek a képességek biztosítják a hópárduc életét és túlélését a világ legmagasabb régióiban, és példaképpé teszik minden hegyi versenyző számára. Ezért a DYNAFIT márka számára nem is lehetne megfelelőbb címerállatot találni.